EKIV - Säsongsguide, del 17

321 - Ekiv pratar bach
Johan och Thomas har fått för sig att rent allmänt diskutera och prata om Johann Sebastian Bach.


322 - Ekiv reagerar på reaktionsvideor
Under pandemin har reaktionsvideor blivit ännu större än tidigare. Folk tittar och reagerar på allt från sjuttiotalsskräck till glada katter. Johan och Thomas pratar om fenomenet. Länkar:
Millenilal movie Monday:
https://youtu.be/yU8Dn44z6tQ
EMPRESS JOY-JEAN:
https://youtu.be/cdOJLnRZQXg?t=46
Pasta grammar:
https://youtu.be/lOS8XSpC98c


323 - Stadens dofter
Just som snön smälter bort och all hundskit glatt tittar fram så pratar Johan och Thomas om stadens dofter och lukter. Vad doftar gott? Vad stinker värst? Detta och mycket mer i veckans avsnitt som inte lämnar någon oberörd.


324 - Att vara snål
Ett autogenererat avsnitt! Som Doctor Snuggles har Thomas och Johan matat in alla ämnen de hittills pratat om i en dator som sedan gett dem veckans ämne, nämligen snålhet.


325 - Badhus
Denna vecka blir på många sätt mycket speciell. Det finns inget avsnitt att sända pga frånvaro av deltagare. Detta brukar resultera i att ekiv lägger ut ett avsnitt från den så kallade slaskhinken. Så även denna gång men vi ger er dessutom ett avsnitt som Thomas vägrat sända då Nadine, Thomas och Johan sitter vid en bilväg så ljudet är därför fruktansvärt! Avsnittet är drygt tre år gammalt så därför handlar det om en helt annan tid, sommar, trängsel och fotbollssupportrar som strömmar till en arena. Avsnittet är också omtalat för det var under inspelningen av detta avsnitt som Thomas fick solsting! Ämnet är badhus!


326 - Sociala media 2017
Vi tar tidsmaskinen tillbaka till 2017! Hur lät det då när två idioter funderade kring sociala medier? Jo precis såhär:


327 - 1920 talet
Ekiv har tyvärr blivit utslängda från sin studio så istället sitter vi hemma och spelar in var och en på sitt håll. Tyvärr medför detta sämre ljudkvalitet men vi ska försöka förbättra detta inom en snar framtid. Veckans avsnitt handlar hursomhelst om 1920-talet. Det är ett lyssnarämne som har kommit in via brev! Mycket nöje!


328 - Busstorg
Tomas, Thomas och Johan fortsätter prata på distans. Dåligt ljud, bra ämne och tveksamma medverkande.


329 - Självbevarlesedrift
Tomas, Thomas och Johan pratar om faror och risker i vardagen och hur dessa bör undvikas. Fotfarande hiskeligt ljud men massor av kärlek. Glad påsk!


330 - Att stjäla
Johan och Thomas är tillbaka med vanligt ljud! De har hittat tillbaka till en gammal ekiv-studio och pratar om ett av de äldre lyssnarämnen vi ännu inte tagit upp, nämligen att stjäla. Kriminalitet, bus och skurkstreck är alla varianter som både Thomas och Johan har mer eller mindre tydliga uppfattningar om.